Kwaliteit als sterkste schakel

Wij koesteren de liefde voor het vak en ervaren een grote verantwoordelijkheid naar u als klant. Persoonlijke aandacht is onze drive. Kwaliteit onze sterkste schakel. Betreed ons bijzondere pand, ervaar onze gastvrijheid en laat u inspireren door onze unieke collectie BMW-automobielen. Voel de verwondering en maak kennis met de vijf sterren die De Autostudio uniek maakt. Belééf BMW.

5 sterren kwaliteit

Unieke auto’s met een eigen karakter

Onze selectie ademt pure liefde voor auto’s en BMW in het bijzonder. Gedreven door onze passie, ervaring en kennis zoeken wij constant naar onderscheidende auto’s met een uniek karakter. Auto’s waar uw autohart sneller van gaat kloppen. Wij kennen onze collectie tot in detail. Als autoliefhebbers onder elkaar delen we dat graag met u. Wij doen geen concessies. Onze auto’s worden met de allergrootste zorg geselecteerd en gecontroleerd, nog vóórdat we ze aan u presenteren. Kwaliteit in de hoogste versnelling.

Een auto die u een gevoel geeft van trots en zekerheid.

U wilt genieten van een auto die u een bijzonder gevoel geeft. Een gevoel van trots en zekerheid. De zekerheid dat uw auto een carrosserie-schadevrijverleden heeft, vrij is van gebreken en beschikt over een aantoonbare kilometerstand. De Autostudio laat niets aan het toeval over. Gééft u die zekerheid. Zo wordt elke auto direct na binnenkomst geïnspecteerd door de keurmeesters van een externe specialist. Het onafhankelijke rapport dat hieruit voortkomt, is volledig inzichtelijk. Want wij zijn graag transparant.

Aanvullende zekerheid met zes maanden garantie
Wilt u nóg meer zekerheid? Dan kunt u kiezen voor zes maanden Autotrust garantie.

Zorgeloos op weg.

Als autoliefhebber en BMW-specialist weten we als geen ander wat u beweegt. Wij presenteren daarom alleen unieke auto’s die technisch in een uitmuntende staat verkeren. Zo ondergaat elke auto een aankoopkeuring bij een ANWB-gelieerd bedrijf. Vervolgens worden alle mogelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd door onze servicepartner. Vakkundig en uiteraard tot in de puntjes. Zoals u dat van ons verwacht. Zodat u trots, tevreden en zorgeloos de toekomst tegemoet rijdt.

Onze auto’s zijn kwalitatief altijd van het hoogst haalbare niveau.

Bij De Autostudio draait het om details. En dus zorgen we ervoor dat elke auto een genot is voor het oog. Wij zien het als vanzelfsprekend dat alle mogelijke beschadigingen en gebruikssporen worden hersteld of geminimaliseerd en dat de lak en het interieur compleet worden gereconditioneerd. Hiermee is elke auto, in relatie tot de leeftijd en kilometerstand, kwalitatief van het hoogst haalbare niveau. Beoordeelt u dat vooral zelf en bewonder onze collectie BMW’s.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij op afspraak.

Bij De Autostudio staat u in de spotlights. Wij hebben graag aandacht voor u. Daarom werken we op afspraak. Samen met u nemen we de tijd om de door u geselecteerde auto te bespreken. We maken van uw zoektocht een beleving. In een bijzonder pand, met een bijzondere showroom.

Onze service en garantie
Wij selecteren onze auto’s met passie, zorg en aandacht en gaan zelfs nog een stapje verder. De Autostudio biedt u graag het Premium afleverpakket (à € 395), voor aanvullende service. Het pakket omvat:

✓ Aankoopkeuring door externe specialist
✓ Geen uitstaand onderhoud en vrij van defecten
✓ Volledige reconditioning van lak en interieur
✓ Minimaal een kwart tank brandstof
✓ Minimaal 6 maanden geldige APK
✓ Tenaamstelling voertuig bij het RDW

Google reviews