Lease

U heeft de BMW van uw dromen gevonden in ons aanbod. Wellicht heeft u genoeg eigen middelen om de auto zelf te betalen, maar dan kunt u met dat geld geen andere leuke dingen meer doen. In dat geval is een financiering een uitstekend idee. U stapt direct in uw nieuwe BMW en betaalt hiervoor een maandelijks bedrag dat geheel is afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie.

Kiest u voor zekerheid of flexibiliteit?
U kunt kiezen uit de financieringsvormen ALPHERA Financial Lease en ALPHERA Executive Plan. Met ALPHERA Financial Lease kiest u voor zekerheid. U heeft een vaste looptijd en rente. Hierdoor weet u van tevoren waar u aan toe bent. U betaalt uw BMW namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Tussentijds extra aflossen is mogelijk tegen bijbetaling. Na afloop van het contract is de auto van u. Blijft u liever flexibel? Kies dan voor ALPHERA Executive Plan. Hierbij heeft u een variabele looptijd en rente. De looptijd is variabel, doordat u tussentijds boetevrij extra bedragen kunt aflossen of het gehele bedrag in één keer kunt inlossen. Kosten zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld uw autoverzekering zijn niet inbegrepen in het maandbedrag. Hier zorgt u namelijk zelf voor.

De voordelen
Het financieren van uw BMW met ALPHERA Financial Lease of ALPHERA Executive Plan biedt een aantal belangrijke (bedrijfs)voordelen:

  • U betaalt aantrekkelijke, vaste maandbedragen
  • U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken
  • De auto staat op uw bedrijfsbalans
  • U profiteert van fiscale voordelen, als btw-teruggaaf, fiscale afschrijving of startersaftrek
  • U heeft geen kilometerbeperking

Zaken als reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering regelt u zelf

Wat kost uw auto per maand?
U berekent eenvoudig uw maandbedrag in de financieringscalculator hiernaast. Wilt u liever persoonlijk contact? Kom gerust eens langs in onze showroom. Of neem contact met ons op. Wij doen u graag een passend aanbod!